Don Diablo udgiver efterspurgt track

"Save A Little Love" er nu ude på Hexagon Records

980
Visninger

 

Fans har tigget den hollandske superstjerne Don Diablo om at udgive “Save A Little Love” lige siden han spillede det for første gang under hans set til Ultra Music Festival i Miami tilbage i Marts, og nu har de endelig fået deres vilje!

Don Diablo har gennem de seneste år etableret sig som en af de største DJ’s i verden med sine meget varierende produktioner, og med nummeret her vender han tilbage til den stil, som han mestrer bedst – nemlig feel-good house.

Han formår altid at medbringe noget nyt og spændende på sine numre – også på det her nummer, hvor vi både får små 8-bit samples, en catchy melodi og så har han tænkt ud af sine vante rammer og brugt en choppet vokal som det altoverskyggende element i droppet. Overordnet et virkelig funky nummer, som helt sikkert vil blive spillet på alle de store festivaler henover sommeren!

Don Diablo har en vis uforudsigelighed over ham – hans produktioner spænder fra hård trap over klassisk house med mørke drops til pop – med en fællesnævner der hedder kvalitet – og det her nummer er ikke nogen undtagelse.